gallery/3
gallery/fb

..me profesionist kurr nuk do të zhgënjeheni

044/ 70 66 40

045/ 366 373

gallery/viber-logo
gallery/w
gallery/phone-logo-hi

numrat për rezervim

Puna jonë

Xhirime me Kran kamerë dhe kamera Sony NX3 Full HD

Fotograf profesional me fotoaparat Canon

Montazhë profesionale me Adobe Premiere CC 2015

Montazha bëhet në Studio dhe xhirimi HD bartet në USB SanDisk 3.0 dhe DVD

 

 

gallery/11
gallery/11423736_844963745596683_367424714169288008_o

Historiku i shkurtër

Studio Gashi është themeluar në vitin 2006 nga  Shpetim dhe Kerim Gashi

fillimisht është hapur si DVD shop për filma dhe përkthimin e tyre dhe më pasë kemi filluar me

montazha dhe Xhirimin,  Fotografimin e Dasmave dhe Organizimeve të ndryshme, Konferenca etj.

në bashkëpunim me Gazmend Ademaj DJ Gazi kemi xhiruar dhe fotografuar mbremjet e maturave në shumë shkolla të Kosovës.

Tani Studio Gashi posedon 5 kamera profesionale Sony HD , Kran kamerë, SteadiCam dhe komplet teknikën e montimit të videos profesionale Full HD dhe 4K

 

Stafi i Studio Gashi për momentin është:

Shpetim Gashi, Kerim Gashi, Agim Ademi, Ragip Gashi, Dardan Sherifi, Granit Ahmeti.

gallery/10420262_10153827748640968_6101931201576441348_n
gallery/11427313_844966272263097_7091656251570331723_o
gallery/11224611_844965875596470_1383173811108757318_o

Pse ne?

 

Studio Gashi vërtet është një produksion unik i cili deri tani ka 6 vite përvojë pune. Ne krenohemi nga puna jone, cilësia, kreativiteti dhe profesionalizmi jonë. Dasma është një kujtim i cili gjatë gjithë jetës do të mbahet mend dhe do ketë gjithmonë kujtime shumë të bukura. Themeluesi i produksonit Studio Gashi është Shpetim Gashi i cili deri tani ka arritur shumë sukses të madh dhe ka një teknikë dhe ekip të persosur të cilët e bëjnë punën me shumë mund dhe kreativitet.