gallery/3
gallery/fb

..me profesionist kurr nuk do të zhgënjeheni

044/ 70 66 40

045/ 366 373

gallery/viber-logo
gallery/w
gallery/phone-logo-hi

numrat për rezervim

Mirë se vini

Kliko dhe shiko albumin

gallery/people-like-us

Montazhë & Foto Efekte

Xhirime Full HD

Photo Shooting në Natyrë

gallery/studio gashi2
gallery/sony hxr-nx3 2
gallery/sony hxr-nx3
gallery/studio gashi3

....të gjitha harrohen, muzika, tupanat, atmosfera musafirët e dasmes etj, por Xhirimi dhe Fotografimi profesional tërë jetën do jua kujtoj...

gallery/studio gashi1
gallery/studio gashi4
gallery/studio gashi 5

Kran Kamera

SteadiCam

gallery/studio gashi 6

Oferta Nr.1 Premium

2 Kamera Full HD Sony Restorant

1 Kamerë ditën marrja e nuses

1 Kran Kamerë

1 SteadiCam

2 Fotograf në Restorant mramje

1 Fotograf Ditën marrja e nuses

Photoshooting në natyrë

Montazha Full HD në USB + në DVD

 

Oferta Nr.2  Medium

1 Kamerë Full HD Sony Restorant

1 Kamerë ditën marrja e nuses

1 SteadiCam

1 Fotograf në Restorant mramje

1 Fotograf Ditën marrja e nuses

Photoshooting në natyrë

Montazha Full HD në USB + në DVD

 

Oferta Nr.3 Ekonomik

1 Kamerë  Sony Restorant

1 Kamerë ditën marrja e nuses

1 Fotograf në Restorant mramje

1 Fotograf Ditën marrja e nuses

Montazha në DVD

 

Studio Gashi ju ofron xhirimin dhe fotografimin e dasmës suaj me

teknologjinë Full HD dhe stafin profesional

Sallon Ondulimi MAKI Shtime

Sallon Bukurie Maki Shtime

 

Kryen këto shërbime:

Frizura për nuse

Grim

Prerje

Shatir

Ngyrosje

etj,

Sallonin mund ta gjeni në rrugën Adem Jashari në Shtime numër 67,

tel: 044/ 911 060 Makfirete Gashi

gallery/maki sallon bukurie